T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Mimarlık Bölümü
23/10/2019 12:04:14 - 23/10/2019 12:04:14 - 29543 Okunma

“Evrensel Tasarım” ana teması altında farklı engel grupları için üretilecek mimari tasarımların gerçekleştirileceği Mimari Proje IV Dersi kapsamında yapılan etkinlikler;

 

17 Eylül 2019 Salı günü Doç. Dr. Timur Kaprol “Evrensel Tasarım” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

 

17 Eylül 2019 Salı günü Doç. Dr. Timur Kaprol ve Proje Yürütücüleri Dr. Öğr. Üyesi Gülcan Yeler, Arş. Gör. Dr. Gökben Pala Azsöz, Arş. Gör. Dilara Sena Kılıç, Mimar Tuğba Darendelioğlu eşliğinde “Empati Kurmak” başlıklı farkındalık etkinliği yapılmıştır. Etkinlikte öğrencilerimiz kampüsümüzün iç ve dış mekânlarında tekerlekli sandalyeler, kol değnekleri ve göz bantları kullanarak engellilerin yaşadığı zorlukları anlamaya çalışmışlardır.

 

24 Eylül 2019 Salı günü “Özel Trakya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi”  Müdürü Gürcan HATIR "Engelliler ve Engelsiz Mimari" başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

 

01 Ekim 2019 Salı günü ilimiz merkezinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Okulu 3. Kademe, Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Meslek Okulu, Kırklareli Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. ve 2. Kademe, Can Dostum Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Trakya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde kullanıcı-mekân ilişkilerini kurgulayabilmeleri için yerinde gözlem ve inceleme çalışmaları yapmışlardır.

Bize her türlü kolaylığı sağlayan Milli Eğitim Müdürü, tüm okul ve merkez yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

evrensel tasarım

Facebook Twitter Google Plus
Engelsiz Tasarım

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.