Mimarlık Bölümü
19/02/2020 10:10:46 - 19/02/2020 10:10:46 - 20573 Okunma

Mimari Proje III Mekan/İstif Atölye Çalışması 25 Şubat 2020 Salı günü saat 14.00 - 17.50 saatleri arasında Mimarlık Atölyesinde düzenlenecektir.

Öğrenciler atölye çalışması için dairesel kesitli, temiz açıklığı yaklaşık 24 cm. strüktür getirecektir. Stürüktür malzemesi PVC vb. malzemeden üretilmiş hazır ürünler olabilir veya öğrenci tarafından çimento, kil, alçı vb. malzemeden elde üretilebilir. Ayrıca, gerekli görülen çeşitli maket malzemeleri de öğrencilerin kendi sorumluluğundadır.

Atölye çalışması kapsamında strüktürün içerisi barınma veya çalışma eylemi ile mimari olarak organize edilecektir. Atölye sonunda öğrencilerin maketlerini tamamlaması beklenmektedir. A3 Poster sunumları için ayrıca 2 hafta süre verilecektir. Süre sonunda A3 Posterler basılı ve dijital olarak ayrı ayrı teslim alınacaktır.

Ek duyurular atölye günü yapılacaktır.

mp3 charette

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.