T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Mimarlık Bölümü
11/10/2021 14:07:38 - 27/10/2021 14:07:38 - 481 Okunma
Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübünden...
 
Önümüzdeki sene on beşincisini düzenleyeceğimiz De&Co yarışmamız 9-14 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Katılmak isterseniz sizi ve takımınızı aramızda görmeyi çok isteriz, ayrıca yarışmamızı katılmak isteyebilecekler ile payaşabilirseniz çok seviniriz. Takımı oluşturarak katılım sağlanmasının son derece fayda sağlayacağına inanıyoruz.
 
Size kısaca yarışmamızı anlatalım:
De&Co kulübümüzün en köklü ve  en büyük yarışmalarından bir tanesidir. Uluslararası takımlarla beraber ülkemizdeki üniversitelerden de takımların yarıştığı bu etkinliğimizde takımlar minimum 4 maximum 5 kişi olmalıdır. İnşaat Mühendisliği ve mimarlık bölümlerinden 2., 3., 4. sınıf lisans ve yüksek lisans öğrencileri yer alabilirler. Takımlarda en fazla 2 adet 2. sınıf öğrencisi bulunabilir. Takımlar bizlere belirlenen tarihte projelerini sunarlar ve bir ön elemeye tabii tutulurlar. Ön elemeyi geçen takımlar, 9-14 Mayıs’ta İstanbul’da bir hafta misafir edilir ve kendileri dostça oluşturulan bu rekabet ortamını deneyimleme fırsatı elde eder. Köprüler; estetik, özgünlük dayanım gibi çok yönlü elemeden geçtikten sonra kazanan takım belirlenir ve kazanan takıma öncesinde belirlenen ödül takdim edilir.
 
Bu yarışmamızın, katılacak olan yarışmacılarımız için sektörden önemli kişilerle tanışmaları için ve iş dünyasının fragmanı olan rekabetçi ortamın havasını solumaları için son derece önemli olduğunu düşünmekteyiz. Ayrıca tüm aşamalarıyla bir proje geliştirme deneyimi kazanmaları da iş hayatları için kesin fayda sağlayacaktır.
 
Yarışma ile ilgili önemli tarihlere, kural dosyasına ve başvuru formuna linkteki web sitemizden ulaşabilirsiniz: http://buyap.org/tr/3602-2/deco/
 
 
Daha detaylı bilgi için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilir veya etkinlik koordinatörlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Koordinatörlerimiz:
Damla Danaoğlu – danaogludamla@gmail.com – 0531 8879235
Hasan Tahsin Aydın – hasantahsinaydin2015@gmail.com – 0533 1672930
 
 
Aslı Köni (Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Adına)
DE&CO

Facebook Twitter Google Plus

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.