10/04/2023 22:31:45 - 10/04/2023 22:31:45 - 261 Okunma

Mimarlık Bölümünde eğitim gören öğrencilere yönelik 28 Şubat 2023 tarihinde Kültür ve Sanat Merkezi Tasarımı üzerinde çalışan Bitirme Projesi A Grubunun seminerleri kapsamında Arş. Gör. Tülay TUNCAY tarafından “İyi Düşünülmüş Mimarlık” semineri verildi. Konuşmacı Tülay TUNCAY, Fakültemiz İç Mimarlık Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır. TUNCAY seminerinde İyi Düşünülmüş Mimarlık kapsamında NürnbergMesse Hall3C binası üzerinden estetik kaygılar, zamana direnç, bilinçli üretim, ahlaki tavır, esnek tasarım ve süreç tasarımı konularına değinmiştir. Seminerin ardından Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Bitirme Projesi A Grubu proje yürütücüsü Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, Bitirme Projesi A Grubu proje yürütücüsü Doç. Dr. Gülcan YELER ve Arş. Gör. Emel UÇAK sunumundan dolayı Tülay TUNCAY’a teşekkür ettiler.

seminer

Seminenr