10/04/2023 22:33:16 - 10/04/2023 22:33:16 - 349 Okunma

Mimarlık Bölümünde eğitim gören öğrencilere yönelik 7 Mart 2023 tarihinde Kültür ve Sanat Merkezi Tasarımı üzerinde çalışan Bitirme Projesi A Grubunun seminerleri kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Mine AŞÇIGİL DİNÇER tarafından “Oditoryum Akustiği” semineri verildi. Konuşmacı Mine AŞÇIGİL DİNÇER, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde doktor öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. AŞÇIGİL DİNÇER seminerinde oditoryum tasarımı kapsamında birçok konuya değinmiştir. Seminerin ardından Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Bitirme Projesi A Grubu proje yürütücüsü Prof. Dr. Nadide SEÇKİN, Bitirme Projesi A Grubu proje yürütücüsü Doç. Dr. Gülcan YELER ve Arş. Gör. Emel UÇAK sunumundan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mine AŞÇIGİL DİNÇER’e teşekkür ettiler.

seminer

Seminer